Migraine Heilpraktijker Nieland Overgewicht

Over overgewicht

Wanneer u overgewicht heeft staat u niet alleen. Bij zo’n 51% van de mannen en 42% van de vrouwen komt overgewicht voor. Wanneer we naar de Europese kinderen kijken blijkt dat er bij 22 miljoen sprake is van overgewicht.

Stuur mij gratis info

De oplossing voor gewichtsproblemen

Dankzij de door ons ontwikkelde Endocriene Regulatie Therapie is het mogelijk met succes overgewicht aan te pakken. Vaak ontstaat overgewicht namelijk vanuit een stofwisselingsprobleem dat veroorzaakt wordt door een hormonale disbalans. Deze disbalans in de hormonenhuishouding heeft als gevolg: grote hormonale schommelingen. Daardoor raken stofwisselingsprocessen verstoord met als negatief resultaat: overgewicht. Om te kunnen afvallen en een normaal gewicht te kunnen behouden is het heel belangrijk dat de hormoonhuishouding in balans is. Anders is het bijna onmogelijk om blijvend gewicht te verliezen.

heino-en-jascha
Migraine Behandeling - Migraine Praktijk Nieland

De Therapie

De Endocriene Regulatie Therapie heeft een directe locale werking op het celmembraan (de toegangspoort tot elke cel) van de endocriene cellen. Om vast te kunnen stellen of er sprake is van onbalans in de hormoonhuishouding wordt er eerst een uitgebreid lichamelijk vooronderzoek gedaan in onze praktijk. Zo krijgen wij inzicht in het functioneren van uw hormonenhuishouding en checken wij uw algehele gezondheid. Uiteraard controleren wij hierbij ook uw glucose- en cholesterolwaarden. We maken een ECG en een zuurstoftest. Als dat noodzakelijk is wordt ook een echo gemaakt. Naar aanleiding van de uitslag van het vooronderzoek wordt er een behandelplan opgesteld en er kan gelijk met de eerste behandeling worden begonnen.

Wilt u meer weten ?

Vraag gratis informatie en het gratis boek “Migraine is te genezen” aan

boek

Land*:

Informatie ontvangen over:
migrainehoofdpijnclusterhoofdpijnovergang

 

Wij zijn bekend uit