Overgang - Migraine Praktijk Nieland

Over de overgang

Bij ongeveer 80% van de vrouwen rond de 50 jaar zorgt de overgang voor een volledige ontwrichting van hun leven en ongeveer 60% doet hier niets aan! Zij denken: ‘het hoort er nu eenmaal bij’ en dat is jammer want er is wel degelijk iets aan te doen, zonder dat het natuurlijke overgangsproces verstoord wordt. De mate waarin deze klachten optreden is afhankelijk van het disfunctioneren van uw hormoonhuishouding. De onbalans van de hormoonhuishouding veroorzaakt verschillende klachten tijdens uw overgangsperiode.

Stuur mij gratis info

De oplossing voor overgangsklachten

De door ons ontwikkelde Endocriene Regulatie Therapie zorgt ervoor dat de disbalans in uw lichaam wordt opgeheven. Het natuurlijk evenwicht van uw hormoonhuishouding wordt hersteld. Het reguleringssysteem van het lichaam wordt onmiddellijk in werking gesteld door de directe lokale werking op het celmembraan van de endocriene cellen, waardoor de verschillende hormonale klieren en weefsels tijdens het proces van de overgang optimaal met elkaar blijven (of gaan) functioneren (het celmembraan is de toegangspoort tot elke cel). Afhankelijk van het moment dat u met de therapie begint kunnen hierdoor bestaande overgangsklachten effectief behandeld worden of zelfs voorkomen worden!

Bekende overgangsproblemen

Klachten die behandelbaar zijn met de Endocriene Regulatie Therapie zijn o.a.: een onregelmatig optredende menstruatie, opvliegers, (nachtelijke) transpiratie, hoofdpijn of (verergering van) migraine, overgewicht, vaginale droogheid, stemmingswisselingen, droge ogen, gewrichtsklachten, hartkloppingen, innerlijke onrust, prikkelbaarheid, slapeloosheid, neerslachtigheid en depressie, vergeetachtigheid, huidveroudering en botafbraak.

Lees hier meer over overgangsklachten

Wij zijn bekend uit