voor-een-leven-zonder-migraine-header
migraine-fall

Migraine is te genezen!
Meer dan 95% succes

Je hebt migraine? Wij kunnen u helpen!

Heilpraktiker Heino & Jascha Nieland hebben na een jarenlange studie een behandeling ontwikkeld waarmee u van uw migraine af kunt komen. Migraine wordt veroorzaakt door verschillende zaken die in de reguliere gezondheidszorg geen aandacht krijgen. Voorbeelden hiervan zijn erfelijkheid en verstoringen van de hormoonhuishouding.

Stuur mij gratis boek & info

Voordelen van onze therapie

Direct beginnen met de behandeling na het eerste consult

Rij na de behandeling gelijk zelf terug naar huis

Behandeling door een ervaren en gediplomeerd specialist

Mogelijk elke dag behandeling met verblijf in de buurt van de praktijk

TV uitzendingen over ons
Migraine Heilpraktiker Heino Nieland

Over onze behandeling

De behandeling die in de Migrainepraktijk wordt toegepast is endocriene migraine therapie (EMT). Deze EMT brengt een regulatie van de gehele hormoonhuishouding tot stand. Een hormoonhuishouding waarin alle hormoon producerende klieren in harmonie samenwerken zodat alle lichamelijke en psychische functies in het lichaam optimaal functioneren.

 

We weten dat het ontstaan van migraine wordt veroorzaakt door een verhoogde activiteit van de hersenen. Deze activiteit wordt gestimuleerd door de hormoonhuishouding, waardoor een reeks van reacties in het lichaam ontstaat. Door de EMT ontstaat harmonie in de hormoonhuishouding waardoor de verhoogde activiteit verdwijnt. Hierdoor kan in de meeste gevallen migraine blijvend worden genezen. De EMT heeft geen negatieve bijwerkingen.

Aantal behandelingen

Afhankelijk van de duur van de hormoonstoornis zijn er doorgaans 10 tot 15 behandelingen nodig om de migraine blijvend te genezen. Na het eerste onderzoek kan gelijk met de behandeling worden begonnen.

Ook is het mogelijk 5 dagen achter elkaar elke dag behandeld te worden en dan in de buurt van de praktijk te overnachten, zie overnachtingsmogelijkheden.

Stuur mij gratis boek & info
Migraine Praktijk Nieland

Wilt u meer weten over migraine?

Vraag gratis informatie en het gratis boek “Migraine is te genezen” aan

nieuwe-boek

Land*:

Informatie ontvangen over:
migrainehoofdpijnclusterhoofdpijnovergang

 

Wij zijn bekend uit